2018-10-19

Siyez Mantı

Mantı’nın Türk mutfağındaki yeri bir başkadır. Çok uzun zamandır Türk mutfağı ile özdeşleşmiş olan Mantı, her yörede sevilerek tüketilmektedir. Fakat tükettiğimiz mantıların ne kadar sağlıklı olduklarını bilemiyoruz.


Siyezta’nın Siyez Mantısı’nda kullanılan hamur, genetiği değiştirilmemiş siyez unundan yapılır. Modern buğdayın atası olan siyez buğdayı, diğer buğday çeşitlerine göre daha sağlıklı ve daha doğaldır. Yapısı nedeniyle genetiği değiştirilemez olan siyez buğdayı, uzmanlar tarafından sıklıkla önerilmektedir.




Gezen tavuk yumurtası ile yapılan Siyez Mantı, gönül rahatlığı ile tüketilebilir bir gıdadır. Siyezta’nın %100 dana eti ile yapılan Siyez Mantısı ve mercimek ile yapılan Siyez Mercimekli Mantısı bulunmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ VE
SİYEZ İLE İLGİLİ EN GÜNCEL BİLGİLERİ KEŞFEDİN

BLOG’A GÖZAT